Xhaferi u pyet se a është i gatshëm të shkoj në opozitë, ja si përgjigjet?

Kryeministri në largim nga BDI, Talat Xhaferi u pyet sot se a është i gatshëm të shkoj në opozitë pasi që Mickoski theksoi se VMRO-DPMNE nuk do të negocioj me BDI për formimin e Qeverisë, dhe kjo ishte përgjigja e tij.
“Unë jam kryeministër dhe mendoj për mandatin që do ta përfundoj. Këto që po thoni janë pyetje për organet partiake dhe në këtë kontekst të përfundojnë negociatat. Tjetra është se si do të përfundojnë negociatat për formimin e Qeverisë”, theksoi Xhaferi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *