Vendimi i Bankës Qendrore të Kosovë për dinarin, Vuçiç: Do të gjejmë zgjidhje alternative për t’ua çuar paratë serbëve

Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiç, në një adresim para qytetarëve, ka folur mes të tjerave edhe në lidhje me vendimin e Bankës Qendrore të Kosovës mbi dinarin serb.

Ai ka deklaruar se vendi i tij do të gjejë mënyra të tjera alternative për të dërguar tek serbët e Kosovës para, me anë të pensioneve dhe pagave.

“Në periudhën në vijim do të detyrohemi të marrim vendime të ndryshme me të cilat do të gjejmë zgjidhje alternative për të dërguar paratë, që janë paga e pensione për njerëzit tanë në Kosovë. Askush nuk po ngutet për këtë çështje”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *