Thaçi: Në zgjedhje dalim bashkë me BDI-në

Partia Demokrtaike Shqiptare (PDSH) sot mbajti Kuvendin Qendror, ku si temë diskutimi ka qenë koalicionet parazgjedhore.

Kuvendi i PDSH-së i ka dhënë dritë jeshile Menduh Thaçit që të bashkohet me Frontin Europian që udhëhiqet nga BDI-ja.Raundi i parë i zgjedhjeve presidenciale do të mbahet më 24 prill, ndërsa raundi i dytë më 8 maj, së bashku me zgjedhjet parlamentare. Fushata për zgjedhjet presidenciale do të fillojë më 4 prill dhe zgjat deri më 22 prill, kur edhe fillon heshtja që zgjat deri më 24 prill. Fushata për zgjedhjet parlamentare do të fillojë më 18 prill dhe do të zgjasë deri më 6 maj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *