Tetova e Gostivari “luftojnë” për ta bërë deputet, Bekim Qoku i bindet urdhrave të “shokëve të partisë”, shkon në Strugë e pi kafe

E teksa Tetova dhe Gostivari po “luftojnë” për të mbledhur vota që ta nxjerrin deputet, Bekim Qokut si duket nuk i intereson ky fakt dhe ka vendosur që të relaksohet paksa.

Ai është fotografuar teksa po konsumon një kafe, në rehati, rreth Drinit të Zi në Strugë, aty ku dhe morën 130 vota.

Ndërkohë, më herët u raportua se Qokut i është dhënë urdhër i prerë nga shokët e koalicionit VLEN që të mos shfaqet nëpër takime e të qëndrojë larg Tetovës e Gostivarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *