Të dielën është ditë jo pune për qytetarët e besimit islam

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se 16 qershori 2024, dita e diel është ditë jo pune për qytetarët e besimit islam. Të dielën do të shënohet festa e Kurban Bajramit

 

“Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festa në RM, 16 qershori 2024 (e diel), Kurban Bajrami, dita parë e Kurban Bajramit është ditë jo pune për qytetarët nga besimi mysliman në Maqedonisë e Veriu. Njëkohësisht, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve nga besimi mysliman iu uron festën e Kurban Bajramit”, thuhet në kumtesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *