Taravari: Po populli? Nuk ka vulë që e ndal popullin

Arben Taravari ka reaguar pasi ASh – krahu i Ziadin Selës njoftoi se Gjykata ka sjell vendim që kryetar legjitim i ASh-së të jetë Ziadin Sela, dhe jo Arben Taravari.

“Ata thonë se sot kanë marrë vulat e Aleancës për t’ia dhënë BDI-së…edhe sikur të jetë e vërtetë ne do të ankimohemi por edhe sikur t’i marrin me sistemin e kapur që e kanë në dorë, kam një pyetje…po Popullin?!

Jo besa, popullin nuk e fiton dot me asnjë gjykatë!

Ndryshimi Ka Nis Dhe Nuk Ka Vulë Që E Ndalon!”, shkruan Taravari në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *