Taravari me ofertë për Selën: Nëse dëshiron të dalësh vetë në zgjedhje, silli listat, unë i nënshkruaj

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka dalë me një ofertë për Ziadin Selën.

Taravari tha se nëse dëshirojnë të dalin vetë në zgjedhjet, “t’ia dërgojë listat dhe ai ia nënshkruan”.

Ai këtë e bazoi në arsyetimin:

“Sinqerisht, nuk dua që bashkëpartiakët e mi të jenë me një listë me Menduh Thaçin dhe Ali Ahmetin”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *