Strugë: Salla e vogël për mbështetësit e Ziadin Selës (FOTO)

Ziadin Sela kryetari i Aleancës për Shqiptarët ka mbritur në sallën ku po zhvillohet takimi me qytetarët dhe strukturat e ASh-së, por jashtë sallës kanë mbetur shumë mbështetës së idesë së Ziadin Selës, shkruam Top24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *