Sot mbahet seanca për shtesat e punëtorëve teniknik për COVID-19

Sot mbahet seanca për shtesat e punëtorëve teniknik për COVID-19
Kryetar i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës, Jusuf Azemi, ka bërë me dije se sot do të mbahet seanca e radhës për punëtorët teknik për pagesën e tyre të pagës shtesë për COVID-19.
Ai, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook, ka thënë se sindikatë janë duke e bërë punën e tyre.“Sot nga ora 13:30 minuta në Gjykatën Themelore në Prishtinë kemi seancën e radhës për punëtorët teknik dha ata fizik për pagesën e pagës shtesë për COVID-19 , po prapë me datë 22.03.2024 kemi dy seanca njëra në ora 9:00 dhe tjetra në ora 10:00 , ne po e bëjmë punën tonë”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *