Skender Rexhepi Zejd : Më 24 prill do ua shymim dritat dhe më 8 maj do të festojmë fitoren e madhe

Në Çair në prani të shumë qytetarëve u hap shtabi për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare i Frontit Europian. Në këtë eveniment Skender Rexhepi Zejd, në fjalimin e tijë potencoi se më 24 prill do ua shymim dritat dhe më 8 maj do të festojmë fitoren e madhe.
Fronti Europian është rrugëtimi drejt Bashkimit Europian për bashkëjetëse ndëretnike, sepse ky front ka kandidatin presidencial që ka aftësitë e qarta dhe menaxhuese që na çojë drejt BE. Ne kemi bartësit e listave që duhet të ju besoni që do e sjellin mirëqenien në zhvillimn ekonmik. Më 24 prill do ua shymim dritat dhe në 8 maj do festojmë fitoren e madhe, vlerësoi Zejd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *