Sipas ASH të Selës gjykata ka vendosur që kryetar të emërohet ai, e jo Taravari

Krahu i Ziadin Selës në Aleancën për Shqiptarët për TV21 bëjnë të ditur se Gjykata ka sjell vendim dhe kryetar legjitim i ASh-së është Ziadin Sela.

Qorrolli fajëson institucionet e pavarura për ngadalësimin e reformës në drejtësi Gjykata ka vendosur se është pranuar kërkesa jonë për regjistrimin e Ziadin Selës për Kryetar të Aleancës për Shqiptarët. Me këtë vendim janë njoftuar të gjitha palët dhe tanimë zyrtarisht, kryetar i ASH është Ziadin Sela”, thuhet në përgjigje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *