Shtrëngata të mëdha me breshër masiv kaplojnë Bosnje-Hercegovinën dhe Serbinë

Në raportin më të ri parashikues të Institutit Eksperimental për studimin e stuhive në tokën evropiane gjatë fundjavës stuhitë apo shtrëngatat më të fuqishme në Evropë parashihen pikërisht në Ballkan, gjegjësisht në territorin e Serbisë, Hungarisë, Rumanisë, lindja e Sllovakisë dhe juglindja e Polonisë.
Stuhi të forta me breshër të madh ka kapluar Bosnjë-Hercegovinën dhe Serbinë.
Meteo Ballkan ka publikuar disa foto nga breshëri masiv që po ndodh tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *