Seleksionimet e FFM-së reagime nga prindërit e fëmijëve që ushtrojnë në Shkëndija Academy

Për gjashtë vite me radhë portieri më i mirë në ligën për fëmijë të RMV-së si pjesmarrës në Danna Cup në Danimatkë ku me ekipin e Albarasë2011- Shkup marrin vendin e parë në mesin e mbi 1000 ekipeve nga e gjithë bota dhe Enes Abdullahi zgjidhet lojtari (portieri) i turneut duke fituar edhe çmim special. Këto ditë FFM po bën seleksionime nga klubi Shkëndija ku edhe Enesi është portier i gjenerazës 2011 ai për fat të keq nuk gjeti hapsirë për tu ftuar pasi “seleksionimet” bëhen vetëm në bazë familjare, shoqërore apo kush jep më shumë 💰ai ftohet. Kjo dëshmon pse Shkëndia vijon të humb edhe nga Struga Trim Lum dhe nga shumë ekipe të tjera të cilat kur shkëndija ka fituar kampionate ato kan qenë shumë posht por sot është e kundërta. Sido që të jet un do të reagoj.

Ka ardhur koha për #Meritokraci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *