Publikohet funksioneri më “shkërt” i ASH-së, asnjë shishe ujë nuk e ka ble me paratë e shtetit

Zv/Ministri i mbrojetjes i cili vjen nga rradhët e ASH-së Tiron Jajaga asnjë shishe ujë nuk e ka blejt me paratë e shtetit. Jajaga ka dal me 0 shpenzime dhe asnjë lloj keqpërdorimi në postin që ai udhëheq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *