“Po ia rikujtojmë disa fakte”, Mexhiti i drejtohet BDI-së me tri pika për legjitimitetin e votës shqiptare

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti i ka përmendur tri pika që siç thotë, po ia rikujtojnë BDI-së disa fakte për legjitimitetin e votës shqiptare.

Mexhiti tha se BDI që nga viti 2002 ka refuzuar bashkëpunimin me partitë shqiptare ndërkohë që koalicion pati me VMRO-në dhe LSDM dhe shtoi se legjitimitetin e votës shqiptare në zgjedhjet e vitit 2024 e ka shkelur BDI dhe Ali Ahmeti, ndërsa për Frontin Europian, Mexhiti tha se cënonë identitetin shtetformues të shqiptarëve të Maqedonisë dhe se pikërisht ky koalicion, e ka relativizuar peshën e votuesit shqiptar.

Shkrimi i plotë i Izet Mexhitit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *