“Peci-Speci”, “burri plak me këtë koment” Ministri i Bujqësisë i reagon qytetarit që i komentoi në FB

Ministri i Bujqsisë, Faton Peci, duket se i kontrollon në detaje komentet që i bëhen në faqen e tij në “facebook”. Ai nuk e ka pritur fare mirë një koment që i është bërë në një prej fotove të publikuar para një jave, ku një qytetar e ka shkruar “Peci-Speci”.

Ministri Peci ka zgjedhur që t’i replikojë qytetarit direkt në faqen e tij zyrtare.

Ministri Peci ka reaguar ndaj qytetarit duke ia përmendur moshën dhe duke i thënë “burri plak me këtë koment…

“Peci-Speci”, “burri plak me këtë koment” Ministri i Bujqësisë i reagon qytetarit që i komentoi në FB

Ministri i Bujqsisë, Faton Peci, duket se i kontrollon në detaje komentet që i bëhen në faqen e tij në “facebook”. Ai nuk e ka pritur fare mirë një koment që i është bërë në një prej fotove të publikuar para një jave, ku një qytetar e ka shkruar “Peci-Speci”, shkruan Gazeta Express.

Ministri Peci ka zgjedhur që t’i replikojë qytetarit direkt në faqen e tij zyrtare.

Ministri Peci ka reaguar ndaj qytetarit duke ia përmendur moshën dhe duke i thënë “burri plak me këtë koment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *