PDE zgjedh shefin e shtabit lokal në Reçicë të Vogël

Partia Demokratike Evropiane vazhdon me aktivitete parazgjedhore. Sic kan njoftuar nga kjo parti, sonte kanë qëndruar Reçice të Vogël, ku kanë konsoliduar Shtabin zgjedhir në këtë vendbanim.

Me kënaqesi të veçantë i shoqëruar nga udjëheqësia e partisë, sonte u takuam me strukturat partiake në Reçicë të Vogël ku pasi zgjodhëm Resul Rexhepin për shef të shtabit lokal në Reçicë të Vogël, vazhduam bashkëbisedimin për zgjedhjet Presidenciale dhe ato Parlamentare të këtij viti, ku i sigurova për fitoren e madhe që do korrë Fronti Europian.
Falenderim të veçantë për mikpritjen edhe nga ana e njërit nga themeluesit e PDE-së Sami Bislimi i cili së bashku Resulin si shef shtabi dhe me bashkpartiakët e tjerë po angazhohen maksimalisht duke ndërtuar ekipin që do sjell fitoren tonë në Reçicë të Vogël” ka shkruar kreu i PDE-së Arjanit Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *