Osmani: Forumi Rinor i Gostivarit ma kujtoi mbledhjen e OSBE-së në Shkup

Kryeministri Talat Xhaferi dhe Ministri i Punëve të Jashtme njëherë edhe kandidat për president nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, Bujar Osmani, sonte kanë qëndruar për iftarë në Gostivarë.

Të shoqëruar nga kryetari i degës, Valdet Xhaferi dhe shefi i shtabit Nexhati Jakupi, Osmani e Xhaferi janë rrethuar dhe kanë bërë iftarë të përbashkët me rininë e Gostivarit.

Pas kryerjes së agjërimit, për këtë rast, ka shkruar Osmani, i cili tha se nga Forumi Rinor i Gostivarit sonte ma kujtuan mbledhjen e OSBE-së në Shkup.

“Forumi Rinor i Gostivarit sonte ma kujtuan mbledhjen e OSBE-së në Shkup me njé organizim të përkryer. Asnjëherë nuk kam parë më shumë entuziazëm dhe vullnet në sytë e secilit prej tyre për të ardhmën e sigurtë që e ndërtojnë misionet dhe arritjet e njëpasnjëshme tonat”, ka shkruar Osmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *