Nuhi Neziri : Tearca Europiane me bekimin e Zotit dhe misionin e Ali Ahmetit

Fronti Europian ka mbajtur tubim në Komunën e Tearcës , kryetar i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Komunën e Tearcës Nuhi Neziri, mbështetjen dhe prezencën  masovike të bashkëqytetarëve e ka vlersuar si Tearca Europiane me bekimin e Zotit dhe misionin e Ali Ahmetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *