Një person nga Manastiri gjuan me pushkë nga ballkoni për të vrarë një qen, policia i shkon te dera

Një person nga Manastiri Z.L (63) ka shtënë nga ballkoni i shtëpisë së tij në “Rrugicën e gjërë” me pushkë ajrore në një qen endacak që ndodhej në rrugë, sqarojnë nga SPB Manastir. Ngjarja ka ndodhur të mërkurën dhe policia i ka marrë pushkën. Është njoftuar edhe prokurori publik, ndërsa kundër banakut do të bëhet kallëzim përkatës.Në “Rrugicën e gjërë”, rruga më e njohur në Manastir, çdo ditë ka gjithnjë e më shumë qen endacakë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *