Nipi i Bilall Kasamit i reagon Adnan Azizit, “Për tu bërë deputet, e bëre Llërcën hajdute”

Nipi i Bilall Kasamit, Firket Rexhepi ka reaguar ashpër pas postimit të fundit të Adnan Azizi për vjedhje votash në Llërc të komunës së Zhelinës. Sipas Rexhepit Adnan Azizi për tu bë deputet e bëri hajdut gjithë Llërcën.

“Hajdut votash apo përdhunim psikologjik i votuesit të BDI-s.
Si mundet ta quash hajdut votash një njeri nga një vend ku nëse ata kishin pasur mundësi e kishin ndaluar me ligj edhe mendimin për BDI-n.
Vetëm e vetëm për tu bërë deputet të dalish me postim e ta akuzosh e kërëcnosh një strukturë të ndershme, disa komisioner të ndershëm, disa votues të ndershëm dhe të gjitha bashkëfshatar e tu e bile e bile duke qen në tnjejtin vendvotim kryetar komisioni familjar i Bilallit, anëtar komisioni familjar i Bilallit është shumë shumë e ulët.
Ta bësh të përfolet fshatin tëndë për të keq nëpër portale, media të shtetit dhe jasht shtetit është shum e ulët.
Sinqerisht unë si pjesë e Shtabit dhe Degës së Bdi, si nip i familjes Kasami dhe nip e familjar me shum Llërcali ndjehem shum i turpëruar me atë postim dhe epitetin e hajdutit të votave.
Në shtabet tona as që është menduar e përfolut një skenar i tillë, besa edhe shumica e aktivistëve tanë nuk e din as çka dmth treni bullgar.
Si mundet gabimin eventual të komisionit ta quash hajni apo mos vallë ka qen shkrim i përgaditur para 8 Majit e i publikuar sotë.
Kerkoj falje se zakonisht jam i përmbajtur në shkrimet e mia duke pasur prasysh rrethanat shoqërore dhe familjare me shum aktivist të L.Besa, mirëpo çka është e tepërt është e tepërt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *