Neziri: Taravari vet organizohet vet shkatërohet

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Adnan Neziri ka potencuar se Taravari në koordim me të tjerët e dërguan Tetovën në zgjedhje për ta lënduar Aleancën për Shqiptarët,shkruan Syri

Neziri më tej shtoi se Taravari vet organizohet vet shkatërohet dhe mbetet askërkund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *