Neziri: Aleanca rëzoi një regjim shumë të dhimbshëm për shqiptarët

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Adnana Neziri në fjalimin e tij para struganëve ka theksuar se ASH-ja lindi si shkëndij e një shprese dhe si e tillë ajo rëzoi një regjim shumë të dhimbshëm për shqiptarët dhe e orientoi shtetin drejtë NATO-s dhe BE-së, shkruan Syri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *