Ndërroi jetë arsimtari Muadin Alimi nga Kumanova

Ka nderruar jete arsimtari lendes se Matematikes Muadin Alimi nga Kumamova, mësimdhënës ne disa shkolla. U dallu per urtesine e tij dhe profesionalizmin.
Lajmin mortor e kane bere familjaret e tij ne rrjetet sociale.
Muadin Alimi, ishte arsimtar i dallur profedionin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *