MPB me detaje për aksidentin në rrugën Shkup – Bllacë

Një kamion tërheqës është rrokullisur mëngjesin e sotëm në rrugën Shkup – Bllacë, pas së cilës qarkullimi është ndërprerë.

Siç bën të ditur MPB-ja, fatmirësisht nuk ka persona të lënduar.

“Më datë 09.03.2024 në ora 06:50 në rrugën kryesore Shkup – vendkalimi kufitar Bllacë, ka ndodhur një aksident trafiku ku kamioni ka humbur kontrollin dhe është përmbysur në rrugë, duke i zënë të dy shiritat, ndërkaq nuk ka të lënduar. Policia është njoftuar dhe komunikacioni do të jetë i ndërprerë në të dy drejtimet. Mallrat nga kamioni me rreth 25 tonë plastikë PVC janë duke u shkarkuar në vendngjarje ku të pranishëm janë shërbimi aktual dhe doganor”, ​​thuhet nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *