Mexhiti: Do të startojmë fuqishëm me investime

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti, ka paralajmëruar se që në 100 ditët e para, do të fillojnë investimet nga Qeveria e re.
Në një prononcim për gazetën LAJM, Mexhiti tha se zhvillimi ekonomik dhe vendet e reja të punës, do të jenë prioriteti i Qeverisë.
“Fokusi do të jetë tek zhvillimi ekonomik dhe hapja e vendeve të reja të punës, standardi jetësor i qytetarëve. Mendoj që në 100 ditët e para do të statojmë fuqishëm menjeherë me investime të paralajmëruara, 3-4 investime që në 100 ditëshin e parë dhe këtë tempo do të mundohemi ta mbajmë edhe në të ardhmen”, tha Mexhiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *