Memeti : Tearca ia ka shti frigën npalcë Mickovskit dhe VMRO-së sa herë e ka lyp nevoja!

Sonte Fronti Europian ka mbajtur tubim me banorët e Komunës së Tearcës.

Shefi i shtabit në Komunën e Tearcës Shaban Mehmeti, në fjalimin e tijë potencoi se Tearca ua ka shti frigën në palcë Mickovskit dhe VMRO-së sa herë e ka lyp nevoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *