Magjistri i ekonomisë Milaim Abduraimi nga Çegrani i bashkohet LD-së së Izet Mexhitit

Shkup, 9 mars – “Sot kisha kënaqësinë që të takoj magjistrin e ekonomisë Milaim Abduraimi nga Çegrani i Gostivarit.
Lëvizja Demokratike është e vendosur ta bëjë NDRYSHIMIN e madh, dhe këtë NDRYSHIM do e bëjmë me kuadro të ri, të pastër e profesional, pikërisht siç është Milaimi.

Ia VLEN angazhimi i gjithësecilit për të arritur këtë qëllim! NDRYSHIMI PO VJEN! “, ka shkruar Izet Mexhiti në facebook profilin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *