Liderët e koalicionit VLEN në konakun e hoxhës Mulla Ejub Selmani

Liderët e koalicionit VLEN sonte bën iftar me hoxhën Mulla Ejub Selmani. “Vetëm nijeti i mirë e përmirëson gjendjen e shoqërisë”, kështu i këshilloi hoxha liderët e koalicionit VLENNë konakun e hoxhës së nderuar, Mulla Ejub Selmani!
Në këtë muaj të shenjtë me liderët e koalicionit VLEN, sonte bëmë iftar me Mulla Ejub Selmanin. Këshilla e hoxhës së nderuar “Se vetëm nijeti i mirë e përmirëson gjendjen e shoqërisë”, është i rëndësishëm dhe domethënëse për ne. Me nijet të pastër dhe me qëllim të mirë jemi rrugës së drejt për të sjellur ndryshimin pozitiv në vend!
Zoti e shpërbleftë për kontributin dhe dijen e dhënë në shoqërinë tonë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *