Ky është shefi shtabit zgjedhorë të BDI-së që ua “thajti pshtymën” dhe ua ndali blicat në Tetovë

“Fronti Europian” në zgjedhjet presidenciale të 24 Prillit në Tetovë përmbysi rezultatin duke përmbysur rezultatin në qytetin më të madh të shqiptarëve në Tetovë duke i siguruar Bujar Osmanit 14.726 vota në raport me VLEN-in dhe kandidatin e tyre Arben Taravari 14.030, shkruan Top24

Por kush është shefi i shtabit zgjedhorë të BDI-së që ua “thajti pështymën” dhe ua ndali blicat.

Xhemail Jusufi në zgjedhjet e 24 Prillit ishte shef i shtabit zgjedhorë të BDI-së në Tetovë, dhe me një koordinim të jashtzakonshëm me të gjitha shtabet dhe shefat e shtabeve të zonës ata aritën që të fitojnë kryesisht gati të gjitha vendbanimet shqiptare, shkruan Top24

Në një prononcim për Top24, Jusufi shkurt tha:

“Falemnderit çdo qytetari, çdo votuesi dhe çdo aktivisti për çdo sekondë angazhim në qëllimin fisnik për ti thënë Jo Rusisë Po Europës. Jusufi më tej shtoi se 8 Maj do të jetë diçka më e madhe dhe shuumë më ndryshe” përcjellë Top24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *