Kryeministri Xhaferi dhe Bujar Osmani në iftarë me forumin e gruas së BDI-së në Gostivarë

Kandidati për president nga radhët e BDI-së, Bujar Osmani i shoqëruar nga kryeministri Talat Xhaferi sot ishin në një iftarë të përbashkët në Gostivar me forumin e gruas së BDI-së duke u shoqëruar nga kryetari i degës Valdet Xhaferi, shefi shtabit zgjedhor dr.Neaxhati Jakupi dhe deputetja Arta Bilalli.

Valbona dhe une ishim të nderuar të jemi pjesë e Iftarit me forumin e gruas të degës së Gostivarit bashkë me Kryeministrin e vendit dhe kryetarin e degës Valdetin. Faleminderit Arta dhe Vjollca dhe shefit të shtabit Nexhati Jakupi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *