TOP

Krahu i Selës i ASH-së vetë apo koalicionim për zgjedhjet, flet Bajrami

Naim Bajrami nga krahu i Ziadin Selës në ASh ka qenë mysafir në “10 Minuta” në TV21.

Duke folur për gjendjen aktuale në ASH, tha se ata janë e vërteta e ASH-së, ngaqë siç shtoi “Ziadin Sela është iniciatori, themeluesi dhe sakrificuesi i ASH-së”.

Krahun e Arben Taravarit, i quajti “parashutistë politikë”.

Ndërkaq sa i takon vendimit për koalicionim të krahut të Selës me BDI-në, tha se vendimin final do të sjell Kuvendi i partisë i cili “pritet të mbahet shumë shpejtë.
Njoftoi se nesër pritet të mbahet një mbledhje si parapregaditje për Kuvendin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *