Kongresi i LSDM-së e konfirmon Pendarovskin për kandidat për president

tevo Pendarovski do të jetë kandidati i LSDM-së dhe Koalicionit për president të Maqedonisë së Veriut.
Këtë vendim e solli Kongresi i LSDM-së, i cili është mbajtur sot në Shkup.
Pendarovski do të garojë për mandatin e dytë.
Ai gjatë ditës mblodhi edhe 10 mijë nënshkrimet e nevojshmde për të garuar për president.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *