Konfirmohet lajmi, Agron Demiri do të kërkoj votat e shqiptarëve në zonën e gjashtë për LSDM-në

Numri i dytë në zonën e gjashtë në partinë Socialdemokrate të Maqedonisë do të rezervohet për shqiptar. Agron Demiri do të kërkoj mbështetjen e shqiptarëve për zgjedhjet parlamentarr në këtë zonë lajm i cili ditë më parë doli në syri.mk dhe që është konfirmuar sot nga vetë Demiri i cili ka bërë të ditur rdhe vendimin e partisë

 

Ja postimi i plotë i Demirit

 

✅️ PO, çdokujt që më ka kontaktuar!

🤝 Sot organet partiake, kryesia, kuvendi qëndror, kongresi dhe LSDM votuan listat për zgjedhjet e ardhshme parlamentare të 8 majit, 2024.
2️⃣ Dua t’u informoj se unë Agron Demiri do të jem i dyti në listë dhe do kërkoj përkrahjen tuaj.
🙏 Falenderoj tejmase kryesinë ,organet e partisë, miqtë dhe familjarët për mbështetjen pa rezervë gjatë kësaj periudhe.
🫴 Nëse duam progres të vendit, koncepti një shoqëri për të gjithë duhet me doemos të jetë fitues. Në të kundërtën do të pësojme vetëm regres, gjë që nuk e dëshiron absolutisht askush në vendin tonë.
➡️ Çdokush do të jap premtime këtë herë, por risi dhe të mirën e vendit e ofron dhe e zbaton në praktike vetëm LSDM kjo e dëshmon nga fillimi me listat për deputet duke vazhduar me punët e bëra gjatë këtyre viteve dhe shumë punë tjera deri në anëtarësim në Bashkimin Evropjan🇪🇺.
🔎 Ju ftoj ta ndiqni kampanjën në periudhën në vijim dhe të bindeni dhe vet, se LSDM është opsioni i vetëm për një qeverisje më të mirë.

Përulje për të gjithë Ju që besoni dhe më mbështesni.
Shoku Juaj, Agroni 🤗

✅️ ДА, за секој кој ме контактирал!

🤝 Денеска партиските тела, претседателството, извршниот одбор ,централниот одбор, конгресот и СДСМ ги изгласаа листите за претстојните парламентарни избори на 8 мај 2024 година.
2️⃣Сакам да ве информирам дека јас Агрон Демири ќе бидам втор на листата.
🙏 Многу сум благодарен на партиските органи, пријателите и семејството за безрезервната поддршка во овој период.
🫴 Ако сакаме напредок на државата, концептот за општество за сите мора да биде нужно победник. Во спротивно ќе трпиме само уназадување, што кај нас апсолутно никој не го посакува.
➡️ Овојпат сите ќе даваат ветувања, но само СДСМ ги нуди и спроведува иновативноста и доброто на државата, тоа го докажува уште од почеток со листите за пратеници, продолжувајќи со сработеното овие години и многу други работи до членството во Европската Унија🇪🇺.
🔎 Ве повикувам да ја следите кампањата во периодот што следи и да се уверите дека СДСМ е единствената опција за подобро владеење.

Благодарност до сите кои ми верувате и ме поддржувате. Со огромна должност, стојам на располагање.
Ваш, Агрон

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *