Kompania e afërt me kryetarin e komunës në Bogovinë han mjaltin e komunës

Edhe pse jo në lidhje familjare por në top listën e komumës së Bogovinës kompania imda kom nga Bogovina vijon të haj e vetme mjaltin e komunës së Bogovinës. Në tre tenderat e fundit dy nga këto i ka fituar e njejta kompani sepse të gjitha tenderët u hapën pa kushte dhe ishin të “servuara “ për imda kom.

Informatat e deritanishme janë se po hetohet e njejta kompani ndërsa do të ngritet procedurë edhe ndaj komunës për të parë se si janë hapur tenderët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *