‘Jam 28 vjeçe, por kam pasur vetëm shtatë ditëlindje

Kur ajo u thotë njerëzve se do të festojë ditëlindjen e saj të shtatë në vitin 2024, ajo thotë se ata e shikojnë atë sikur do t’i thonë: “‘Për çfarë po flet?”.

Julia, studente e mjekësisë nga Warwickshire, ka lindur më 29 shkurt, një ditë që shfaqet një herë në katër vjet në një vit të brishtë – kështu që ajo ka vetëm shtatë ditëlindje përgjatë jetës së saj. Ka rreth një në 1461 shanse për të lindur më 29 shkurt. Julia pëlqen që ditëlindja e saj është ndryshe, dhe këtë vit mezi pret të hapë kartolinat e ditëlindjes së shtatë në ditën e saj të madhe. Në një vit jo të brishtë, kur ajo nuk ka ditë zyrtare për të festuar, ajo planifikon një javë festash.

Mund të ketë disa vështirësi teknike për faktin e të lindurit më 29 shkurt, thotë Julia. Kur nënshkroi një kontratë të re telefonike, ajo dështoi në kontrollin e kredisë sepse 29 shkurti nuk shfaqej si datë në sistem. Ajo thotë se ishte “me të vërtetë frustruese”. “Ata e bënë të duket sikur ditëlindja ime nuk ekzistonte”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *