Ilire Dauti: Ziadin Sela është ulur personalisht për të shkruar nenet e ligjit për shtetësi

Deputetja dhe nënkryetarja e Aleancës për Shqiptarët, Ilire Dauti sonte në Saraj ka deklaruar se dëshiron të ndaj një përvojë të saj rreth veprimit politik të saj si kuadër i Aleancës për Shqiptarët duke komentuar rolin e Ziadin Selës në krye të këtij subjekti, shkruan Top24

” Sonte dua të ndaj me ju atë që sjemi mësuar ta themi, por ja po e them sonte pasi që Ziadin Sela ishte njëri nga kryetarët e rrallë të partisë që është ulur të shkruar ligje e nene, kështu bëri Ziadin Sela edhe me përgaditjen e neneve për ligjin për nënshtetësi nene që Ziadin Sela i shkroi personalisht nga ku më pas u pajisën me shtetësi mijëra shqiptarë” tha deputetja Ilire Dauti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *