Ilir Demiri shkarkon drejtorin mjekësor të Klinikës së Toksikologjisë, Danil Petrevskin

Shkup, 14 maj – Ministri i Shëndetësisë, Ilir Demiri, ka shkarkuar nga detyra drejtorin mjekësor të klinikës së Toksikologjisë, Danil Petrevski. Lajmin e kanë ndarë punonjësit e Klinikës.
Punonjësit pretendojnë se drejtoresha ekonomike Besija Iljazi, pas vendimit të ISHSHS-së ka inkurajuar të vijnë në punë të njëmbëdhjetë punonjësit të cilëve u skadon kontrata më 31.12.2023.
Përveç kësaj, punonjësit pretendojnë se një nga arsyet për shkarkimin e Petrevskit është fyerja e pretenduar në baza etnike, për të cilën thonë se është porositur dhe kryer nga një gazetar i cili është paraqitur në klinikë në orën 02:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *