Hoxha: Votuesit legjitimitetin ia dhanë Frontit Europian

Arianit Hoxha nga Fronti Europian  u shpreh se votuesit shqiptarë legjitimitetin ia dhanë Frontit Europian.“Koalicioni VLEN dy tre ditë para zgjedhjeve publikoi fotografi me z.Mickoski ku të gjithë e proklamuan se kjo do të jetë Qeveri a ardhëshme dhe dy ditë mbas asaj shqiptarët dolën dhe votuan dhe votën përsëri ja besuan Frontit Europian që dëshmon edhe njëherë se votuesi nuk ja ka dhënë ligjitimitetin po të ishte që shqiptarët besonin që VLEN-i do të jetë përfaqësuesi politik në Qeverisjen e ardhëshme atëherë do të duheshte që votat të shkonin te VLEN-i”, u shpreh Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *