Halili: Fondi për Inovacion merr rol udhëheqës për Ballkanin Perëndimor nga Bashkimi Evropian

✅️ Veni re, thirrje e re publike! Tanimë Fondi për Inovacion merr rolin e koordinatorit të Ballkanit Perëndimor (Shqipëri, Kosovë, Sërbi, Mali i Zi, Bosnje dhe Hercegovina dhe Maqedonia e Veriut) në shpalljen e thirrjes për “Vauçerë Inovativ” për njësitë akademike dhe ndërmarrjet.
⭕️ Ky projekt financohet nga Komisioni Evropian 🇪🇺 përmes projektit “Policy Answer” nga programa inovative dhe shkencore Horizon Europe.
✔️ Mos u anko, kap projektin dhe apliko! ka shkruar Halili në Facebook duke deklaruar se Fondi për Teknologji dhe Inovacion i RMV-së tani ka rol kyç në Ballkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *