Fran Lucaj e nis mbarë me “Fustanellë e Xhamadan” në duet me Ermal Kore

Këngëtari i mirënjohur nga Malësia e Madhe, që jeton dhe vepron në ShBA, Fran Lucaj sot ka lansuar këngën më të re në bashkëpunim me këngëtarin Ermal Kore, me titull Fustanellë e Xhamadan.

Këngën e ka shkruajtur tekst shkruesi i madh nga Shkodra, Ramazan Çeka.

Muzika dhe orkestrimi: Elvis Tërshana dhe Toton Sulejmani.

Stiliste: Eli Zhulati dhe Merita Lucaj.

Ju ftojmë ta ndiqni:

https://www.facebook.com/share/BxGwmyKMBciBbLgL/?mibextid=xfxF2i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *