Faton Ahmeti uron të gjithë besimtarët fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit

Sekretari i përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për Integrim Faton Ahmeti, ka ururar të gjithë bashkëbesimtarët musliman fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit
Të dashur bashkëbesimtarë,
Ju uroj fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit.
Le të na shërbejë mirësia e këtij muaji për të qenë më të bashkuar dhe për të ndihmuar njëri-tjetrin.
Begatia dhe lumturia qofshin gjithmonë në shtëpitë e juaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *