Faton Ahmeti takim koordinues me degën e Bervenicës, gati për fitoren e madhe të 24 Prillit dhe 8 Majit

Sekretari i përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti sot në kuadër të takimeve intensive koordinuese me degët e BDI-së në nivel të vendit ka takuar degën e kësaj partie në komunën e Brevenicës për të koordinuar aktivitetet për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të vitit 2024.

📍Takim koordinativ i shtabit komunal të Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI Dega Bërvenicë me Sekretarin e përgjithshëm, njëherit koordinator ne shtabit qendror zgjedhor Faton Ahmeti.
✅️ Të bashkuar drejt fitores më të madhe deri tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *