Faton Ahmeti : Sonte ansambli Shota dhe Xheladin Zeqiri i dhanë zë Tetovës !

Kryetari i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë, njëherësh dhe sekretar gjeneral i BDI-së,  Faton Ahmeti, me partnerët  e koalicionit “Fronti Europian” morën pjesë në koncertin e organizuar nga Qendra e Kulturës në Tetovë, ku mysafir special ishin Ansamblin “Shota” nga Prishtina së bashku me SH.K.A “Xheladin Zeqiri”  dhe shumë këngëtarë të mirnjohur nga estrada.
I përgëzoj të gjithë ata që u angazhuan për organizimin e këtij eventi, ka shkruajtur Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *