Faton Ahmeti bashkë me kryeministrin Xhaferri marrin pjesë në iftarin e organizuar nga KV ” Reçicë e Madhe”

Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së Faton Ahmeti bashkë me kryeministrin Xhaferri sot kanë marrë pjesë në iftarin e organizuar nga nëndega Reçicë e Vogël.

“Kënaqësi të marr pjesë në iftarin e përbashkët me KV “Reçicë e Madhe”.

Entuziazmi dhe angazhimi i strukturave të BDI-së na bën të besojmë se jemi në rrugën e duhur.

Falënderoj përzemërsisht organizatorët dhe pjesëmarrësit.

#bashkë #ReçicëeMadhe #JoRusisëPoEuropës”, shkruan Ahmeti në facebook.

Postimi në facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *