Emir Sulejmani mesazh të fortë nga Shkupi: Në Kalan e ndërtuar nga populli do të vendosim edhe një gurrë fortese atë të Presidentit me vizionin e qartë të Ali Ahmetit

Kryetari i degës së BDI-së në Zhelinë Emir Sulejmani ka dërguar mesazh të fortë nga tubimi i BDI-së në Shkup përderisa shihet i rrethuar edhe nga disa kryetar degësh Emiri ka postuar në Facebook disa vargje të forta të cilët përçojnë mesazhin e madh të 24 Prillit dhe 8 Majit

Kalaja jonë e arritjeve kombëtare që nuk përmbyset është e ndërtuar nga gurët që i vendosët secili nga ju dhe e tillë do të qëndrojë gjithmonë sepse është e popullit.

Në këtë kala le të vendosim edhe një gurë të fortë, atë të Presidentit të parë shqiptar, andaj më 24 prill fillimisht ju ftoj masovikisht të votoni kandidatin tonë të dëshmuar ndërkombëtarisht, Dr. Bujar Osmanin dhe më 8 maj për Bashkimin Demokratik për Integrim, folenë e krijuar nga populli. Ali Ahmeti ✅

Bashkë t’i themi JO Rusisë, PO Europës!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *