Cili prej dy mjekëve meriton votën?!

Shkruan: Mjeku Rexhail Ramadani

PERVOJA IME PERSONALE ME DY KANDIDATET PER PRESIDENT ME Z. Bujar Osmani dhe Z. Arben Taravari

Kur ka qene minister i shendetsise Bujar Osmani, isha ne specializim ne Shkup, kam kerkuar ta takoj e kam gjetur edhe numrin e tij personal edhe te stafit te tij qe per 3 apo 4 vite sa ka qene minister i shendetsise nuk ka pase shanse qe te me mundesohet nje takim, e aq me pak te me punesoje si mjek kur ishim edhe kuadro deficitar. Prandaj kur dikush ne ceshtje egzistenciale nje pune nuk ta mundeson si te kemi respekt per te, (une sjam kunder ) po ne kishim kuotat e 20%. Kjo eshte feja e Bujar Osmanit. Feja nuk eshte e lidhur vec me iftaret publike por eshte e lidhur me karakterin me njerezine qe ka njeriu. Prandaj Bujari eshte njeri i Drzaves…

Ndersa Dr. Arben Taravari kur u be minister i shendetsise pavaresisht se u pata vendosur ne gjermani isha i punesuar me vendim edhe me kisha lejeqendrim te perhershem, por ai me pat thene qe nese kthehesh nje vend te pune e ke te sigurte prej meje .

Jam mirenjohes per cdo te mire dhe ne jeten e perditshme tregoj respekt per njerezit pa dallim…

Prandaj po jap nje shembull konkret te dy kandidateve per te pare karakteristikat e tyre morale , normalisht qe per president do ta votoja Dr. Arben Taravarin qe jemi kolege dhe kemi nje respekt reciprok.

Pra ky ka qene realiteti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *