BFI: Të hënën fillon muaji i Ramazanit, urime dhe lutje të pranuara

Bashkësia Fetare Islame e RMV-së, njofton besimtarët muslimanë se Muaji i Bekuar i Ramazanit fillon ditën e hënë më 11 Mars 2024.

“Me rastin e fillimit të këtij muaji të bekuar, urojmë besimtarët e vendit, të diasporës dhe të gjithë botës, duke iu dëshiruar agjërim të lehtë dhe lutje të pranuara”, shkruhet në njoftimin e BFI-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *