Arrestohet një person në Tetovë, dyshohet për “vjedhje të rëndë”

SPB Tetovë informon se dje (05-mars) në orën 16:00, efektivët e policisë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria personin Xh.I (38) nga Kamnjani i Tetovës.

Siç informojnë nga SPB Tetovë, ai dyshohet se kishte kryer një vjedhje të rëndë në shtëpinë e Xh.R. (61) nga i njëjti fshat, ku kishte marrë më shumë sende.
“Artikujt e konfiskuar janë gjetë dhe kthyer pronarit, kurse Xh.R. është ndaluar në Stacionin policorë për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së cilës do të përgatitet
parashtresë përkatëse”, thonë nga SPB Tetovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *