Arbër Ademi e Kreshnik Bekteshi të buzëqeshur në pritje të fillimit të tubimit

Arbër Ademi e Kreshnik Bekteshi shihen të buzëqeshur në pritje të fillimit të tubimit ku për pak momente pritet të mbahen fjalime nga liderët e partive dhe nënshkrimin e marrëveshjes së koalicionit ndërmjet BDI-së dhe ASH-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *